Livet [restaurant]

Välkommen till Livet [Restaurant] i Solna. Vi är lunchrestaurangen som säger hej och välkommen till alla. Med omtanke kring ditt välmående erbjuder vi både valfrihet och möjligheten att välja mellan våra lunchrätter som är lika hållbara och hälsosamma som de är goda.

Meny, vecka 42

Måndag  14/10

Vegan Buffaloblomkål med Texas pit beans, salsa roja asada och dirty rice
Ursprung: SVERIGE

Fisk Tempurabakad torsk Grenoble med rostade rödbetor, kapris, pepparrotsmajonnäs och dillkokt potatis
Ursprung: NORDATLANTEN Barents Hav, Norska Havet)

Kött Sirapsbakad kålpudding på nöt med gräddvelouté, rårörda lingon och pressgurka
Ursprung: SVERIGE

Tisdag 15/10

Vegan Tomatiserad palak paneer på halstrad tofu med kokosgrädde, spenat och ingefära samt kumminångat basmatiris
Ursprung: SVERIGE

Fisk Pocherad kungsfiskfilé i räk- och hummervelouté med äppelpicklad fänkål och duchesspaj
NORDATLANTEN Barents Hav, Norska Havet)

Kött  Sugo di carne på bogfläsk med champinjoner, prosciutto, grana padanocreme och basilikavänd tagliatelle

Onsdag 16/10

Vegan Chermoularostad falafel med libabröd, tahinidressing, kardemummacous-cous, torkad frukt, krossad cashewnöt och het harissa
Ursprung: SVERIGE

Fisk Livets saffransfläktande fisk- och skaldjursfrikassé med tapenade och pilaffris
Ursprung: NORDATLANTEN (Barents Hav, Norska Havet)

Kött Jalapeñoglacerad alrökt kyckling med cheddarstuvad majs och paprikarostad klyftpotatis
Ursprung: SVERIGE

Torsdag 17/10            Pannkakstorsdag

Vegan Trattkantarellsoppa samt pannkaka med vispad grädde och syltvariation
Ursprung: SVERIGE

Fisk Thaisej med tom som-sallad, srirachamajonnäs och limbladsångat jasminris
Ursprung: NORDATLANTEN (Barents Hav, Norska Havet)

Kött Ungersk gulasch på nöthögrev med gremulataströdd créme fraiche, persiljekokt potatis och vitlöksrostade rotfrukter
Ursprung: SVERIGE

Fredag 18/10              Burger friday                         

Vegan Aubergineburgare med tryffelmajonnäs, syrad rödlök och edamamequinoa
Ursprung: HOLLAND

Fisk Laxburgare med mango- och ananaschutney, krämig coleslaw och örtat bulgur
Ursprung: NORDATLANTEN (Barents Hav, Norska Havet))

Kött Nöthamburgare med klassisk hamburgerdressing, rostad lök och pommes château

Kontakta oss

Integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy för att underlätta för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den. Vi har gjort dessa uppdateringar eftersom nya datasäkerhetsbestämmelser (GDPR) trädde i kraft den 25 maj i Europeiska unionen.

Samtycke till behandlingen av personuppgifter
Personuppgifterna vi samlar är data som tillhandahålls av dig när du fyller i ett kontaktformulär eller prenumerationsformulär på Coors webbplatser. Det är ditt fullständiga namn, din e-postadress och ditt telefonnummer eller postadress (om det finns).

Vad är ändamålet med behandlingen av dina personuppgifter?
Dina personuppgifter behövs för att vi ska kunna skicka ut det material du uttryckt intresse för; det kan vara press-releaser, nyheter, och nyhetsbrev. Vi använder även personuppgifter för att kunna kontakta dig personligen i det fall du fyllt i ett kontaktformulär.

Vad är den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter?
Behandlingen av dina personuppgifter grundas på att du har samtyckt till behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@coor.com

Information om behandlingen av dina personuppgifter
Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bland annat förlust eller olaglig tillgång. Antalet personer med tillgång till dina personuppgifter är begränsade. Endast personer som är associerade med den Coor-webbplats du besökt med som behöver behandla dina personuppgifter i enlighet med ovanstående syften kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan också dela dina personuppgifter med andra koncernföretag och leverantörer och affärspartners som utför tjänster på våra vägnar (till exempel servicetekniker från olika leverantörer, till exempel vid felmeddelande om en kaffemaskin).

Dina personuppgifter kan överföras till ett tredjeland, det vill säga ett land utanför EU / EES, i samband med Coors användning av de molnbaserade tjänsterna Office 365 som tillhandahålls av Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

När Microsoft tillhandahåller Office 365-tjänster, hanterar Microsoft kunddata (till exempel e-post, filer) i datacentraler inom EU (för närvarande: Dublin (Irland) och Amsterdam (Nederländerna). Men som en integrerad del av levererar Office 365-tjänsterna, kan vissa begränsade personuppgifter också behandlas i tredjeländer (för närvarande är sådana andra uppgifter huvudsakligen bearbetade i USA och i Kanada). Microsoft har engagerat underleverantörer för sådan databehandling utanför EU och EES.

För att uppfylla tillämpliga dataskyddskrav har Coor genomfört ett databehandlingsavtal med Microsoft och dessutom ingått standardavtalsklausuler ("EU-modellklausuler") med Microsoft. Alla Microsoft-underleverantörer som behandlar personuppgifter i samband med Office 365-tjänsterna är engagerade av Microsoft i enlighet med artikel 11 i EU-modellklausuler.

Dina personuppgifter som används för serviceförfrågningar sparas tills vi inte längre behöver det för att kunna uppfylla din förfrågan.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilken av dina personuppgifter som behandlas om dig och att be om en kopia av sådan information. Du har rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter om dig och i vissa fall begära radering av dina personuppgifter (till exempel om du tar tillbaka ditt samtycke). Dessutom har du rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Observera att begränsning eller borttagning kan leda till att vi inte kan uppfylla våra åtaganden. Du har också rätt att ta emot personuppgifterna om dig i maskinläsbart format samt att skicka dessa data till en annan datakontrollant.

Om du har några invändningar eller klagomål med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Säkerhetsverket som är tillsynsmyndighet för vår behandling av personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@coor.com.

 

GDPR