Livet [restaurant]

Välkommen till Livet [Restaurant] i Solna. Vi är lunchrestaurangen som säger hej och välkommen till alla. Med omtanke kring ditt välmående erbjuder vi både valfrihet och möjligheten att välja mellan våra lunchrätter som är lika hållbara och hälsosamma som de är goda.

Måndag 19/8

Vegan           Kikärtsfalafel med Livets rötbets- och linstabbouleh, ezme - en pikant turkisk paprikaröra samt ångat pitabröd

Fisk                Tempurabakad torsk med kräftskagensås, gotländsk färskpotatis från Skags gård med dill och sockerärtor

Kött               Kalvwallenbergare med svampvelouté, rårörda lingon, Livets pressgurka och potatispuré

 

Tisdag 20/8

Vegan           Tandooribakad aubergine med mango- och ananaschutney, rooibosångad bulgur och sesamrostat naanbröd

Fisk                Grana padanogratinerad spenatsej i vitvinssås med potatis- och blomkålsstomp

Kött               Grillad viltsalsiccia med råstekt pommes allumette, ajvar och gräddfil

 

Onsdag 21/8              

Vegan           Szechuanbakad tofu med misomajonnäs, sojapicklad slaw och jasminris

Fisk                Mustig indisk fisk- och skaldjurscurry garam masala med kokosmjölk, mangoraita och kanelångat basmatiris

Kött               Texas BBQ-kyckling med paprikarostad potatis, bönsalsa, chipotlecréme och krispig kål

 

Torsdag 22/8

Vegan           Krämig kall avokadosoppa med chipotlerostad majs samt pannkaka med vispad grädde och syltvariation

Fisk                Tapenadebakad kungsfiskfilé med tomatconcassé, svärtad citron och pilaffris

Kött               Boeuf bourguignon på högrev, stekt sidfläsk, ugnsbakat äpple, smålök och skogschampinjoner med kökets potatispuré

 

Fredag 23/8                           

Vegan           Gremulataströdd ungersk sojagulasch med pilaffris och timjanrostade rotfrukter

Fisk                Torskburgare med brioche, saffransaioli, spenatsallad, syrad rödlök och citrusquinoa                                                                               

Kött               Alrökt nattbakad högrev (12H) med bearnaisesås, haricot verts och pommes château

 

Har du vårt restaurangkort betalar du 91:-

Anställda med lön från Karolinska sjukhuset kan betala med sitt etjänstekort och få ett löneavdrag på 91:-

 

Kontakta oss

Integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy för att underlätta för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den. Vi har gjort dessa uppdateringar eftersom nya datasäkerhetsbestämmelser (GDPR) trädde i kraft den 25 maj i Europeiska unionen.

Samtycke till behandlingen av personuppgifter
Personuppgifterna vi samlar är data som tillhandahålls av dig när du fyller i ett kontaktformulär eller prenumerationsformulär på Coors webbplatser. Det är ditt fullständiga namn, din e-postadress och ditt telefonnummer eller postadress (om det finns).

Vad är ändamålet med behandlingen av dina personuppgifter?
Dina personuppgifter behövs för att vi ska kunna skicka ut det material du uttryckt intresse för; det kan vara press-releaser, nyheter, och nyhetsbrev. Vi använder även personuppgifter för att kunna kontakta dig personligen i det fall du fyllt i ett kontaktformulär.

Vad är den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter?
Behandlingen av dina personuppgifter grundas på att du har samtyckt till behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@coor.com

Information om behandlingen av dina personuppgifter
Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bland annat förlust eller olaglig tillgång. Antalet personer med tillgång till dina personuppgifter är begränsade. Endast personer som är associerade med den Coor-webbplats du besökt med som behöver behandla dina personuppgifter i enlighet med ovanstående syften kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan också dela dina personuppgifter med andra koncernföretag och leverantörer och affärspartners som utför tjänster på våra vägnar (till exempel servicetekniker från olika leverantörer, till exempel vid felmeddelande om en kaffemaskin).

Dina personuppgifter kan överföras till ett tredjeland, det vill säga ett land utanför EU / EES, i samband med Coors användning av de molnbaserade tjänsterna Office 365 som tillhandahålls av Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

När Microsoft tillhandahåller Office 365-tjänster, hanterar Microsoft kunddata (till exempel e-post, filer) i datacentraler inom EU (för närvarande: Dublin (Irland) och Amsterdam (Nederländerna). Men som en integrerad del av levererar Office 365-tjänsterna, kan vissa begränsade personuppgifter också behandlas i tredjeländer (för närvarande är sådana andra uppgifter huvudsakligen bearbetade i USA och i Kanada). Microsoft har engagerat underleverantörer för sådan databehandling utanför EU och EES.

För att uppfylla tillämpliga dataskyddskrav har Coor genomfört ett databehandlingsavtal med Microsoft och dessutom ingått standardavtalsklausuler ("EU-modellklausuler") med Microsoft. Alla Microsoft-underleverantörer som behandlar personuppgifter i samband med Office 365-tjänsterna är engagerade av Microsoft i enlighet med artikel 11 i EU-modellklausuler.

Dina personuppgifter som används för serviceförfrågningar sparas tills vi inte längre behöver det för att kunna uppfylla din förfrågan.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilken av dina personuppgifter som behandlas om dig och att be om en kopia av sådan information. Du har rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter om dig och i vissa fall begära radering av dina personuppgifter (till exempel om du tar tillbaka ditt samtycke). Dessutom har du rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Observera att begränsning eller borttagning kan leda till att vi inte kan uppfylla våra åtaganden. Du har också rätt att ta emot personuppgifterna om dig i maskinläsbart format samt att skicka dessa data till en annan datakontrollant.

Om du har några invändningar eller klagomål med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Säkerhetsverket som är tillsynsmyndighet för vår behandling av personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@coor.com.

 

GDPR