Det här är Livet.

Livet är en ny kedja av caféer, restauranger och mindre butiker i anslutning till människans arbetsplats. Nyckelordet är omtanke kring hur du mår, inte bara när du är gäst utan även när du har slutat för dagen eller helgen. Du kan läsa mer om vår filosofi under Meningen med Livet. Allt vi tar oss an i Livet genomsyras av Engagemang, Kunskap och Omtanke. Livet ger dig E.K.O. helt enkelt!

Livet består av fyra huvuddelar:


LIVET [restaurant] är lunchrestaurangen vi tagit ett steg längre.

Det är den gamla lunchbespisningens motsats. Här säger vi hej och välkommen till alla och fokuserar vår omtanke kring din valfrihet och möjligheten att välja från menyer som är lika hållbara och hälsosamma som de är goda. 

LIVET [tranquil] är restaurangen som serverar ytterligare en nivå i kvalitet, omsorg och service.

Den ger dig lite mer flärd i en mer intim miljö för en avslappnad lunchupplevelse. Här kan du luta dig tillbaka och veta att kocken komponerar din måltid från hållbara ingredienser och med kroppens välmående i tankarna.  

LIVET [café] är den kreativa mötesplatsen – ett coffice som är öppet för dig under hela arbetsdagen.

Oavsett om det är dags för frukost, lunch, frunch eller mellanmål välkomnar våra baristor dig till en kreativ och avslappnad miljö där gott kaffe alltid finns nära till hands. I menyn kan du testa dig fram bland nya hållbara trender en dag och välja en klassiker en annan. 

LIVET [market] är den lilla butiken med det genomtänkta utbudet.

Här kan du snabbt och smidigt köpa med dig lunch, dryck och mellanmål om du är på språng. Här hittar du också en myriad av produkter som kan underlätta och uppmuntra ett gott liv även utanför arbetstid.