Sök

Det här är Livet

Livet är en kedja av caféer, restauranger i anslutning till människans arbetsplats. Nyckelordet är omtanke kring hur du mår, inte bara när du är gäst utan även när du har slutat för dagen eller helgen. Allt vi tar oss an i Livet genomsyras av Engagemang, Kunskap och Omtanke. Livet ger dig E.K.O. helt enkelt!

Livet består av tre huvuddelar:


LIVET [restaurant] är lunchrestaurangen vi tagit ett steg längre.

Det är den gamla lunchbespisningens motsats. Här säger vi hej och välkommen till alla och fokuserar vår omtanke kring din valfrihet och möjligheten att välja från menyer som är lika hållbara och hälsosamma som de är goda. 

LIVET [tranquil] är restaurangen som serverar ytterligare en nivå i kvalitet, omsorg och service.

Den ger dig lite mer flärd i en mer intim miljö för en avslappnad lunchupplevelse. Här kan du luta dig tillbaka och veta att kocken komponerar din måltid från hållbara ingredienser och med kroppens välmående i tankarna.  

LIVET [café] är den kreativa mötesplatsen – ett coffice som är öppet för dig under hela arbetsdagen.

Oavsett om det är dags för frukost, lunch, frunch eller mellanmål välkomnar våra baristor dig till en kreativ och avslappnad miljö där gott kaffe alltid finns nära till hands. I menyn kan du testa dig fram bland nya hållbara trender en dag och välja en klassiker en annan.