Våra matställen

I anslutning till huvudentrén på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, välkomnar vi till matupplevelser veckans alla dagar. Här serveras mat lagad från grunden med glädje, omtanke, bra råvaror och fokus på hållbarhet i vårt café, restaurang och bistro.

Restaurangen

Välkommen till vår restaurang med ca 500 sittplatser. Hit kan du komma oavsett om du arbetar på sjukhuset, är patient eller på besök. Hos oss är alla välkomna. Vi dukar upp tre olika rätter varje dag, du väljer själv vad du vill lägga på din tallrik.
Maten är tillagad från grunden med säsongens råvaror av våra erfarna kockar. Till det ingår nybakat bröd från vårt bageri och en råkostbuffé samt kaffe. På fredagar bjuder vi på en liten efterrätt. Håll även utkik på Instagram och här på hemsidan efter våra populära temadagar. 

Måndag - fredag:  10:30-14:00 (Stängt nationaldagen 6 juni)
Stängt helger

Bistron 

Bistron är vår a´la carte restaurang där du kan äta lunch i mysig miljö och lugn bakgrundsmusik. Maten tillagas vid beställning, vilket innebär att det tar en stund innan din mat blir klar. Men vi tycker att det är värt väntan.

Vi byter menyn ofta, ibland dagligen för att kunna servera rätter som innehåller garanterat bra råvaror efter säsong. Även på bistron har vi temaveckor, så håll dig uppdaterad.

Måndag - Torsdag 10,30 - 15,00

Fredag 10,30 - 14,00

Helger stängt

Avvikande öppettider v. 23; onsdag 5/6 10,30-14,30, torsdag 6/6 stängt.

Caféet

Är du på srång och vill köpa en god kaffe och något litet att äta, då är caféet det bästa valet för dig. Här serveras dagsfärska sallader, smörgåsar och bakverk samt kaffe från espressomaskin av våra duktiga medarbetare. Här finns ett brett sortiment att välja från, som vi säger något för alla.

Måndag-fredag 6:30-17:00
Öppet helger 08:00-16:00

Nationaldagen har caféet öppet 9,00-15,00 i övrigt som vanligt.

Cateringen

Låt oss ordna mat och dryck till ditt nästa möte eller konferens. Oavsett om det är för 4 eller 500 personer. Vi har erfaren personal som hittar överallt på sjukhusområdet. 

Vill du lägga en cateringbeställning ring: 010-5596493
Mail: catering.karolinska@coor.com